Hoppa till innehåll

Våra PT-tjänsterVåra PT-tjänster

Personlig träning

Det är precis vad det heter – Benjamin tränar dig under 25 minuter (PT25) eller 55 minuter (PT55). Du köper tillfälle för tillfälle, eller så köper du våra rabatterade paket om 5 eller 10 tillfällen. Detta går att köpa även för dig som ännu inte är medlem hos oss, men då till ett lite högre pris.

Kickstart!

Det är också vad det heter! Alla våra medlemmar får en gång under ett kalenderår köpa en ”kickstart”. Det är 5 st PT55 som du får köpa till ett rabatterat pris och du måste använda dessa timmar inom 5 veckor från köp. Allt för att du ska få en KICKSTART i din träning! Du och Benjamin bestämmer tillsammans vad du ska uppnå på dessa 5 tillfällen.

Träningsprogram

Vill du ha guidning i form av ett träningsprogram så att du vet vad du ska göra på gymmen för att nå dina mål? Då är det en bra idé att köpa ett träningsprogram! Vi har två olika:

-Träningsprogram inklusive ”intervju” med vår PT. (695 kr)

-Träningsprogram standardiserat och i olika nivåer. (295 kr)

Bokas/köps direkt av Benjamin på mail benjamin@smarthalsanykvarn.se.

Bootcamp 10 veckor – snart tar vi in nya anmälningar för Runda 2!

Vecka xx startar våra första Bootcamps! Du hänger med samma grupp med totalt 6 personer i 10 veckor och kör 1 pass i veckan plus en hemläxa som ska göra mellan passen.

Två grupper:

Onsdagsgruppen som kör varje onsdag kl 17.00

Fredagsgruppen som kör varje fredag kl 06.30

Vill du anmäla dig till en Bootcamp? Maila oss på benjamin@smarthalsanykvarn.se

Har du andra frågor som inte rör köp av tjänster eller bokning till vår PT Benjamin? Dem kan du maila direkt till benjamin@smarthalsanykvarn.se!

Alla våra priser


Följ oss på våra sociala medier