Hoppa till innehåll

Nykvarn SMART Club


Vad är Nykvarn SMART Club?

Nykvarn SMART Club öppnade i augusti 2019 och då med CrossFit Nykvarn. En av våra viktigaste beståndsdelar i vår affärsidé har från början varit att erbjuda bra träningsmöjligheter på ”hemmaplan” – du ska alltså inte behöva lämna Nykvarn för att finna den träningsform som just du gillar! Det är viktigare än VILKEN träningsform det handlar om. Vi gillar TRÄNING helt enkelt.

Under oktober 2020 så kompletterade vi CrossFit Nykvarn med en helt ny gymdel som vi kallade för SMART Hälsa Lyft. En avdelning för den som vill lyfta lite tyngre och vi möblerade den avdelningen med friviktsmaskiner från svenska Gymleco. Därmed hade vi breddat träningserbjudandet rätt rejält tyckte vi.

Men varför stanna där? I vår iver att ALLA ska hitta något att träna hos oss så bestämde vi sommaren 2022 att till hösten så ska vi skapa ”Nykvarn SMART Club”. En klubb som består av CrossFit Nykvarn, SMART Hälsa Lyft och något nytt, nämligen det som vi lägger till precis NU:

  • Ny konditionspark med trappmaskin, två löpband, crosstrainer och cykel.
  • En ny Powerplay-rigg från Cybex med cable cross, latsdrag, sittande rodd samt assisted pull ups/dips.
  • Dubbla lyftarplattformar för att kunna släppa tunga vikter till golv.
  • Dubbla VM-bänkar från Anderstorp för bänkpress/Knäböj.
  • (Senare i höst kommer också en maskinpark från Cybex med magasinviktsmaskiner för överkropp/underkropp)

Så nu kommer vi börja basunera ut namnet Nykvarn SMART Club och berätta för hela Nykvarn vad som finns att träna hos oss och vilka medlemskap som finns att teckna. För vi har valt att vara flexibla även på den fronten för att passa så många som möjligt! Är du en morgonpigg person som har möjlighet att träna tidiga mornar? Då har vi ett medlemskap för det! Eller du kanske vill klara av träningen på lunchen? Det fixar vi också så klart.

Vi har dessutom 3 stående kunderbjudanden:

Värva en vän och få en månads gratis träning

Värva en vän som tecknar valfritt 12 månaders medlemskap och vi ger dig en helt gratis träningsmånad! Kontakta oss när du vill värva någon så fixar vi rabatt och medlemskap för din vän.

Träna 3, betala för 2!

Erbjudandet gäller för er som är 3 familjemedlemmar som vill träna och alla 3 är bosatta på samma adress. Vi bjuder på det billigaste medlemskapet och ni kan blanda hur ni vill mellan våra gym (SMART Hälsa, SMART Lyft, CrossFit Nykvarn) i Nykvarn. Erbjudandet gäller under förutsättning att alla 3 har ett ”bundet medlemskap” av något slag.

För att nyttja erbjudandet så mailar ni oss på train@smarthalsanykvarn.se så ordnar vi rabatten. Detta gäller såklart även för er som redan fyller ”kraven” ovan, hör av er till oss så gör vi justeringen. (Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter.)

Inte provat oss ännu? Prova allt vi har i 14 dagar för 149 kr!

I 14 dagar får du full access till allt vi har i Nykvarn! Teckna HÄR


Friskvård

Har du sådan tur att du får Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare? Vi hanterar alla former av Friskvårdsbidrag och är kopplade både till Benify och E-passi. Är det bara ett kvitto du behöver på ditt medlemskap så finns det per automatik i din profil i WONDR, behöver du mer hjälp så kontakta oss på train@smarthalsanykvarn.se så hjälper vi dig.


Våra medlemskap som gäller på båda våra anläggningar i Nykvarn

”Early Bird”

För dig som gillar att träna tidigt! Medlemskapet ger dig tillgång till anläggningen vardagar mellan klockan 05.00-09.00.


”Lunch Break”

För dig som vill träna lunchtid! Medlemskapet ger dig tillgång till anläggningen vardagar mellan klockan 11.00-14.00.


”Five to Five”

För dig som vill ha hela dagen på dig! Medlemskapet ger dig tillgång till anläggningen vardagar mellan klockan 05.00-17.00.


Nykvarn SMART Club GYM – egen träning

För dig som vill kunna använda anläggningen precis när du vill! Alla dagar i veckan mellan 05.00-23.00!


Nykvarn SMART Club GYM & PASS

För dig som utöver egen träning vill träna i grupp. Ger access till CrossFit gruppträning och även SMART Hälsas (Nykvarn Centrum) gruppträningsschema! Access alla dagar i veckan mellan 05.00-23.00!


Välkommen!

#förettstarkarenykvarn