Kostrådgivning

FÖRDELAR

Kostrådgivning

Behöver du hjälp att förändra din kost? Vet du hur ditt intag ser ut näringsmässigt? Har du redan testat allt utan att lyckas nå eller behålla din idealvikt.

Boka en kostrådgivning för att få hjälp att hitta balans i ditt dagliga matintag, en plan för viktnedgång/uppgång och verktyg för att hålla dig viktstabil när du nått ditt mål.

MÅLTIDSPLANERING
100%
LIVSSTILSFÖRÄNDRING
100%
KOSTSCHEMA
100%
INFORMATION

Kostrådgivning

Vi tror inte på snabba ’quick-fixes’ eller snabba dieter för att få snabba resultat. Vi tror på att göra långsiktiga och hållbara livsstilsförändringar som är anpassade efter dig, dina behov och livsstil. Vi tror på att äta balanserat med bra livsmedel för att du och din kropp ska må bra. Vi kommer tillsammans att gå igenom dina mål med kostrådgivningen. Det kan vara allt ifrån viktminskning eller viktökning till att helt enkelt må bättre och leva mer hälsosamt. Det kan också handla om hur du ska äta rätt näringsmässigt. Hur du håller dina energinivåer på topp hela dagen. Vi går sedan vidare med att analysera dina matvanor, träningsnivå, sömnvanor, stressnivå, eventuell sjukdom / medicinering, samt det berömda livspusslet.

Inför att vi ses första gången kommer du få fylla i två olika digitala formulär kring kost och vanor. Dina svar kommer vi gå igenom när vi ses första gången. Vi går igenom nuläge, målsättning, dina önskemål och tankar kring kost. Vi går också igenom det kostprogram som du kommer använda under perioden för att registrera din kost och träning.

Efter 1 vecka ses vi igen och går igenom din registrerade kost. Vi diskuterar kring kost och vad du upplever vara lätt/svårt. Tillsammans sätter vi upp mål för kommande 2 veckor. Du får recept och kostschema att följa. Små förändringar mot en sund och hälsosam livsstil.

Vid det här tillfället har vi en uppföljning av de mål och förändringar kring kost du gjort. Diskuterar eventuella förändringar och mål vidare.

Vi sammanfattar och avslutar kostrådgivningen. Du får med dig tips och råd i hur du fortsatt ska tänka kring kost och träning.


FRÅGOR?

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor kring kost eller om hur kostrådgivningen går till.
Kontakta Therése Wallentin på pt@smartlifestyle.se

PRISER

Kostrådgivning

4 TILLFÄLLEN

2500 kr

Vi ses fyra tillfällen fysiskt eller online. Du kommer få recept, måltidsplanering och kostscheman för att kunna göra förändringen.

KROPPSMÄTNING

med InBody

InBody är en våg som visar så mycket mer än vikt. Du får full koll på vad som är fett, muskler, vätska och visceralt fett. Du ser också tydligt var på kroppen fettet och musklerna sitter.