Hoppa till innehåll

Gruppträning

VÅRT UTBUD

Gruppträning

Träning ska vara rolig eftersom det blir enklare att komma iväg till träningen då. Vi erbjuder ett brett spektra av olika träningsformer, både egna klasser och klasser från Les Mills, för att försäkra oss om att du ska kunna hitta något som du gillar och inspireras av.

SMART KLASSER


SMART Hiit

SMART HIIT är ett högintersivt intervallpass på 30 minuter. Perfekt för dig som vi uppnå goda resultat på kort tid. Vi använder oss av den egna kroppsvikten samt olika redskap för att ge kroppen den utmaningen som krävs för att den snabbt öka styrka och kondition.

SMART Cykel

SMART CYKEL är cykelpasset som varierar med instruktören. Passet varvar hårt jobb med återhämtning för att du ska kunna ge allt när det gäller. Här skapar instruktören själv sitt pass vilket gör att de sätter sin egen personliga prägel på sin klass.

SMART löpgrupp

SMART löpgrupp är för dig som vill utveckla din löpteknik, ditt löpsteg och kvaliteten i din löppass.Tillsammans i grupp varvar vi löpteknik, styrka och intervaller för att ta din löpning till allt högre nivåer.

Mamma SMART

Mamma SMART ger dig bästa starten för att på ett säkert sätt återfå en stark, balanserad och funktionell kropp.Övningarna anpassas efter dig och dina fysiska förutsättningar. Babyn är välkommen och kan vid behov delta som träningsvikt. Win win för alla.

LES MILLS-KLASSER

Les Mills klasser är förkoreograferade, vilket gör det lätt för dig att komma in i passets upplägg oavsett om du är nybörjare eller van deltagare. Koreografi och musik byts ut var tredje månad.


LES MILLS CORE®

LES MILLS CORE® är ett effektivt pass som är speciellt intriktat för att stärka kroppens hållningsmuskler; mage, rygg och säte. LES MILLS CORE® bygger funktionell styrka, stabilitet och uthållighet genom idrottsinspirerade övningar.

SHBAM®

SHBAM® är en härlig blandning av enkla och heta dansmoves och passar alla som gillar att kominera träning med dans. Rolig och beroendeframkallande dansträning till en perfekt mix av den senaste musiken.

SPRINT®

LES MILLS SPRINT® 
30-minuters högintensiv intervallträning (HIIT). LES MILLS SPRINT® är ett utmanande träningspass där du använder cykeln som redskap för att utmana dina gränser och ta din träning till en högre nivå.

BODYPUMP®

BODYPUMP® är styrketräning till musik som utmanar och gör dig stark. 
Passet är perfekt för dig som vill träna igenom hela kroppen på ett och samma pass. BODYPUMP® är ett enkelt och effektivt pass där du snabbt når märkbara resultat.

BODYSTEP®

BODYSTEP® är ett energiskt konditionspass med fokus på ben och säte.Du jobbar på en stepbräda med olika kroppsviktsövningar, funktionella övningar och ibland med viktplatta. Det gör att du utmanar du dina muskler, samtidigt som du förbättrar din kondition, koordination och smidighet.