Hoppa till innehåll

För företag

INVESTERA I

Välmående personal

Mår personalen bra ökar du förutsättningarna för ditt företag att må bra. Arbetskompisar som tränar tillsammans bygger en god gemenskap och en bra bas till ett gott samabete på arbetsplatsen. Att investera i friskvård är avdragsgillt för företag.

Läs mer om friskvård för företag på Skatteverkets hemsida. Klicka här eller hör av dig till oss om du har frågor train@smartnykvarn.se

GLÄDJE
100%
GEMENSKAP
100%
VÄLMÅENDE
100
FÖR FÖRETAG

Träningspaket

Du köper ett antal träningstillfällen (klipp) till företag och delar dem som du vill mellan dina anställda. Ni kan fritt ge och ta klipp mellan varandra. På så sätt behöver inte träningstillfällen gå förlorade hos personen som inte tränar så mycket.

Varje anställd får sitt eget konto och inlogg hos oss, tankat med antal klipp som ni på företaget kommit överens om. En person som har klipp kvar kan sedan ge klipp till en kollega som tränar mer. 

PAKET & SAMARBETEN

Hör av dig!

Vi är öppen för förslag och tittar gärna på olika samarbeten. Tveka inte att höra av dig och låt oss titta på en lösning som passar er och era anställda.

NYHETSBREV

Träningstips & nyheter

Ta del av information och nyheter från oss samt träningsinspiration och motivation. Fyll i din epostadress i fältet och klicka på prenumerera. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att avregistrera.